Ideja o trgovinici, ki bi v ospredje postavila domačo hrano in hkrati odgovarjala na prehranske vrzeli sodobnega človeka je dozorela v naši družini, saj želimo ljudem približati pomen zdrave, kakovostne in predvsem domače hrane, ki ni prepotovala na tisoče kilometrov, preden so jo postavili na police. Ljudem želimo ponuditi le najboljše.
Svoje vodilo smo okronali s simbolom triperesne deteljice, ki krasi tudi logotip trgovinice. Trije listki – za srečo, za zdravje in za ljubezen, za vrednote, ki smo jim v Vitalini najbolj zvesti, in nedvomno tudi vrednote, ki največ štejejo v življenju vsakega.

Na naših policah so zbrani izdelki lokalnih in slovenskih ponudnikov ter druga naravna in ekološko pridelana živila. Ponujena hrana je plod domače zemlje in marljivih slovenskih kmetov. Prednost dajemo pridelovalcem iz vse Slovenije, katerih delo in izdelke se v poplavi uvožene hrane po krivičnem spregleda. Skušamo jim dati prostor, ki si ga zaslužijo.

V družinski trgovinici ponujamo skrbno izbrane izdelke preverjene kakovosti, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Ponujamo vam visoko kakovostna, etična in naravna prehranska dopolnila za prav vse generacije – otroke, nosečnice, odrasle in nekoliko starejše. Našli boste različne vrste moke, zmlete z mlinskimi kamni, v ponudbi je več vrst žitaric, pozabili nismo niti na ljubitelje granol in kosmičev. Ti se odlično podajo h kateremu od domačih jogurtov, ki so na izbiro v kotičku z mlečnimi in drugimi rastlinskimi jogurti in napitki. V trgovino se lahko odpravite tudi po začimbe in zavijete k stekleničkam z olji in kisi. Košarico lahko popestrite s škatlico zelišč, čaja ali kave ter se odločite za sladkanje z medom ali z drugim zdravim namazom. Svoje mesto v trgovini imajo tudi živila brez glutena, brez jajc, mleka in tudi sladkorja. Vitalina je pravi naslov tudi za tiste, ki prisegate na veganske ali presne izdelke. Svoj kotiček v trgovini pa ima tudi naravna, organska kozmetika ter pester darilni program.

Zakaj izbrati nas?

+ Zaupamo naravnim, kakovostnim in domačim izdelkom ter ekološko pridelani hrani iz najboljših virov na svetu.

+ Podpiramo izbrane izdelke marljivih slovenskih kmetov, zato boste v naši ponudbi našli večinoma slovenske izdelke.

+ Izbrali smo visoko kakovostna, etična in naravna prehranska dopolnila za vse generacije: otroke, nosečnice, odrasle in nekoliko starejše.

+ Posebno pozornost dajemo tudi izdelkom brez glutena, laktoze in sladkorja ter veganskim izdelkom.

+ Trudimo se, da so vaša naročila hitro dostavljena, možen je tudi osebni prevzem v naši fizični trgovini.

Fizična trgovinica v Šempetru pri Gorici

Bratuževa ulica 1, 5290 Šempeter pri Gorici

Družinsko podjetje

Preprostost, ustrežljivost in osebni pristop je vodilo Vitalinine ekipe.

X
0

Vaša košarica