O nas

Ideja o trgovinici, ki bi v ospredje postavila domačo hrano in hkrati odgovarjala na prehranske vrzeli sodobnega človeka je dozorela v naši družini, saj želimo ljudem približati pomen zdrave, kakovostne in predvsem domače hrane, ki ni prepotovala na tisoče kilometrov, preden so jo postavili na police. Ljudem želimo ponuditi le najboljše.
Svoje vodilo smo okronali s simbolom triperesne deteljice, ki krasi tudi logotip trgovinice. Trije listki – za srečo, za zdravje in za ljubezen, za vrednote, ki smo jim v Vitalini najbolj zvesti, in nedvomno tudi vrednote, ki največ štejejo v življenju vsakega.

Na naših policah so zbrani izdelki lokalnih in slovenskih ponudnikov ter druga naravna in ekološko pridelana živila. Ponujena hrana je plod domače zemlje in marljivih slovenskih kmetov. Prednost dajemo pridelovalcem iz vse Slovenije, katerih delo in izdelke se v poplavi uvožene hrane po krivičnem spregleda. Skušamo jim dati prostor, ki si ga zaslužijo.

V družinski trgovinici ponujamo skrbno izbrane izdelke preverjene kakovosti, kjer lahko vsak najde nekaj zase. Ponujamo vam visoko kakovostna, etična in naravna prehranska dopolnila za prav vse generacije – otroke, nosečnice, odrasle in nekoliko starejše. Našli boste različne vrste moke, zmlete z mlinskimi kamni, v ponudbi je več vrst žitaric, pozabili nismo niti na ljubitelje granol in kosmičev. Ti se odlično podajo h kateremu od domačih jogurtov, ki so na izbiro v kotičku z mlečnimi in drugimi rastlinskimi jogurti in napitki. V trgovino se lahko odpravite tudi po začimbe in zavijete k stekleničkam z olji in kisi. Košarico lahko popestrite s škatlico zelišč, čaja ali kave ter se odločite za sladkanje z medom ali z drugim zdravim namazom. Svoje mesto v trgovini imajo tudi živila brez glutena, brez jajc, mleka in tudi sladkorja. Vitalina je pravi naslov tudi za tiste, ki prisegate na veganske ali presne izdelke. Svoj kotiček v trgovini pa ima tudi naravna, organska kozmetika ter pester darilni program.

Toplino in domačnost trgovinice dopolnjuje dišeč smrekov les v njeni notranjosti. Za prijazno dobrodošlico vsakega, ki zavije v trgovino, poskrbi ekipa Vitaline s preprostostjo, ustrežljivostjo in osebnim pristopom. Tudi to je ob zadovoljstvu z izdelki razlog za to, da se stranke z veseljem vračajo v trgovino.

Trgovinico boste našli na Bratuževi ulici 1 – potem ko se podate čez šempetrski plac in mimo hotela, tik ob mesnici pa zavijete desno v enosmerno ulico, kjer vas takoj na levi strani čaka prikupna trgovinica. Pred njo lahko tudi brezplačno parkirate.

Pri nas pa ne boste le kupovali. Vsak ponedeljek vam je na voljo strokovnjakinja, ki izvaja analizo telesa ter vitamisko-mineralni test. Vsak teden organiziramo vrsto zanimivih predavanj, delavnic, promocij in degustacij izbranih izdelkov. Z našimi gosti se boste lahko tudi v živo pogovorili ter jim zastavili vprašanje o tem, kar vas zanima. Razlog več, da nas obiščete. Z vami delimo tudi zanimive zdrave recepte, da vam z novimi idejami popestrimo zajtrk, kosilo ali večerjo. Z nasveti ali pa le s prijazno družbo, smo vam vedno na voljo v naši očarljivi trgovinici.

In to je tisto, kar nas loči od drugih trgovin. Ročno delo, družinske zgodbe, srčna pridelava, kvalitetni izdelki in poučna predavanja. Raznolika ponudba za vse generacije, tako za moške, kot za ženske. Prepričani smo, da bo vsak lahko našel nekaj zase.

Če zaupate naravi in se strinjate, da je domače najboljša izbira, potem je Vitalina natura trgovina pravi naslov za vaš prihodnji nakup!

Za pomoč, morebitna vprašanja in druge informacije se lahko kadarkoli obrnete na nas in nam pišete na info@vitalina.si ali nas pokličete na 030 22 33 66.