CBDex® Tinctura IMUNIT 2% (200 mg CBD) (10ml)

19,90 

CBDex® IMUNIT

Inovativna linija izdelkov za dopolnitev prehrane za krepitev imunskega sistema, pri presnovnih težavah povezanih z neuravnoteženo prehrano in pri različnih prehrambenih omejitvah.

CBDex® Tinctura IMUNIT
100% naravni dodatek hrani. Odmerjanje neposredno v usta, po možnosti pod jezikom.

CBDex® IMUNIT je primeren za ljudi, ki živijo pod večjim telesnim in duševnim pritiskom in so izpostavljeni večjim obremenitvam ter izčrpanosti.

CBDex® IMUNIT se uporablja kot dodatek k zdravemu načinu življenja. Dolgoročna uporaba lahko pomaga pri podpori imunskega sistema, izboljšuje zmogljivost ter tako prispeva k normalni ravni energije.

CBDex® IMUNIT vsebuje ekstrakt konoplje kanabinoid CBD, ki ni narkotik in ne povzroča zasvojenosti. Pridobiva se na Češkem v skladu z visokimi standardi za kakovost ter v skladu z veljavno EU zakonodajo.

Neto količina: 10ml

Na zalogi

Opis

TINCTURA CBDex® IMUNIT inovativni prehranski dodatek vsebuje 2% čistega izvlečka konopljinih cvetov in vitamine C.

Primerno za dopolnitev prehrane za presnovne težave povezane z neuravnoteženo prehrano in različne prehrambene omejitve.

TINCTURA CBDex® IMUNIT je primerno prehransko dopolnilo za ljudi, ki živijo pod večjim telesnim in duševnim pritiskom ter psihološkim stresom. V času povečanega pritiska na imunski sistem nam v prvi   fazi regeneracije še posebej pomaga vitamin C, ki pripomore k normalni funkciji živčnega sistema. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, aktivira in izboljšuje zmogljivost ter tako prispeva k normalni ravni energije.

Aktivne sestavine in vsebnost v RDA* v 12 kapljic ( = 0,37 ml )
Vitamin C (askorbil palmitat) – 12,2 mg (15 % v RDA*)
Izvleček cveta konoplje Cannabis Sativa L – 7,2 mg
*RDA v % – delež priporočenega dnevnega vnosa

Priporočeni odmerek proizvajalca: mladostniki nad 15 let in odrasli 12 kapljic na dan, najbolje je uživati 6 kapljic zjutraj in 6 kapljic zvečer, po možnosti pod jezik.

Dodatno priporočilo: priporočamo začetni odmerek 1-2- kapljici na dan in postopno stopnjevanje odmerka do za človeka željenega ali iz strani EU proizvajalca priporočenega dnevnega odmerka. V Sloveniji je zaradi pomanjkanja primernih študij varnosti priporočena uporaba 2mg CBD dnevno.

Sestavine: Kaprilni/kaprinski triglicerid, izvleček konopljinih cvetov, vitamin C (askorbil palmitat).

Pomembno: Naravni izdelek. Usedlina ali motnost ni znak okvarjenega proizvoda. Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek ne vsebuje THC ali drugih narkotičnih snovi in je brez alkohola. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturah pod 25oC v dobro zaprti embalaži. Uporabno najmanj do datuma označenega na embalaži.

Proizvajalec: Cannabis Pharma s.r.o., Masarykova 54, 41501 Teplice, Češka

Exkluzivni uvoznik za Slovenijo: BioMons 1 d.o.o., Sredma 91, 2354 Bresternica, Slovenija