NICK’S

Nick’s je švedsko živilsko tehnološko podjetje, poimenovano po ustanovitelju Niclasu. Ustvarjajo okusne prigrizke in sladoled, ki jih ne bodo oboževale le brbončice, temveč tudi telo! Pri sestavinah so precej izbirčni, saj ne uporabljajo sladkorja, glutena, palmovega olja ali umetnih sladil.

Ali ne bi smeli preprosto le uživati v prigrizkih? Mi smo za! Zato smo v Slovenijo pripeljali to izjemno blagovno znamko samo za vas.

Življenje bi moralo biti sladko in napolnjeno z veseljem. Zato smo v Slovenijo pripeljali izdelke, ki so boljši za vas, okusni in brez kompromisov za vaše zdravje.

 

Izdelki Nick’s so zdrava alternativa klasičnim sladkarijam in ne vsebujejo sladkorja, palmovega olja in glutena. Posebnost izdelkov Nick’s je, da vsebujejo izjemno malo kalorij, vendar so kljub temu zelo okusni in nas po zaužitju pustijo z občutkom zadovoljstva.

Brez sladkorja

Nick’s nikoli ne dodaja sladkorja! Nikoli ne uporabljajo IMO, maltitola ali drugih umetnih sladil s trditvijo „brez dodanega sladkorja“, ki se v telesu hitro spremenijo v sladkor.

Brez glutena

Ne zato, ker je trendi, ampak zato, ker se pšenica v našem telesu spremeni v sladkor. Tudi v imenu vedno večjega števila ljudi z intoleranco na gluten.

Brez palmovega olja

Iz trajnostnih razlogov je Nick’s izločil palmovo olje in ga nadomestili s karitejevim in kokosovim oljem.

Nizka vsebnost kalorij

Nick’s-ov sladoled vsebuje le 1/3 kalorij v primerjavi s konkurenčnimi sladoledi premium blagovnih znamk.

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

X
0

Vaša košarica