Kako je nastala Vitalina?

Ideja o trgovinici, ki bi v ospredje postavila domačo hrano in hkrati odgovarjala na prehranske vrzeli sodobnega človeka je dozorela v naši družini, saj želimo ljudem približati pomen zdrave, kakovostne in predvsem domače hrane, ki ni prepotovala na tisoče kilometrov, preden so jo postavili na police. Ljudem želimo ponuditi le najboljše.

Svoje vodilo smo okronali s simbolom triperesne deteljice, ki krasi tudi logotip trgovinice. Trije listki – za srečo, za zdravje in za ljubezen, za vrednote, ki smo jim v Vitalini najbolj zvesti, in nedvomno tudi vrednote, ki največ štejejo v življenju vsakega.

Na naših poličkah so zbrani izdelki lokalnih in slovenskih ponudnikov ter druga naravna in ekološko pridelana živila. Ponujena hrana je v večini plod domače zemlje in marljivih slovenskih kmetov. Prednost namreč dajemo pridelovalcem iz vse Slovenije, katerih delo in izdelke se v poplavi uvožene hrane po krivičnem spregleda. Skušamo jim dati prostor, ki si ga zaslužijo.

Toplino in domačnost trgovinice dopolnjuje dišeč smrekov les v njeni notranjosti. Za prijazno dobrodošlico vsakega, ki zavije v trgovino, poskrbi ekipa Vitaline s preprostostjo, ustrežljivostjo in osebnim pristopom. Tudi to je ob zadovoljstvu z izdelki razlog za to, da se stranke z veseljem vračajo v trgovino.

Trgovinico boste našli na Bratuževi ulici 1 – potem ko se podate čez šempetrski plac in mimo hotela, tik ob mesnici pa zavijete desno v enosmerno ulico, kjer vas takoj na levi strani čaka prikupna trgovinica. Pred njo lahko tudi brezplačno parkirate.

Pri nas pa ne boste le kupovali. Vsak ponedeljek vam je na voljo strokovnjakinja, ki izvaja analizo telesa ter vitamisko-mineralni test. Vsak teden organiziramo vrsto zanimivih predavanj, delavnic in promocij. Z našimi gosti se boste lahko tudi v živo pogovorili ter jim zastavili vprašanje o tem, kar vas zanima. Razlog več, da nas obiščete.

In to je tisto, kar nas loči od drugih trgovin. Ročno delo, družinske zgodbe, srčna pridelava, kvalitetni izdelki in poučna predavanja. Raznolika ponudba za vse generacije, tako za moške, kot za ženske. Prepričani smo, da bo vsak lahko našel nekaj zase.

Če zaupate naravi in se strinjate, da je domače najboljša izbira, potem je Vitalina natura trgovina pravi naslov za vaš prihodnji nakup!

Za pomoč, morebitna vprašanja in druge informacije se lahko kadarkoli obrnete na nas in nam pišete na info@vitalina.si ali nas pokličete na
030 22 33 66.

Naši prvi koraki

Toplino in domačnost trgovinice dopolnjuje dišeč smrekov les v njeni notranjosti.

X
0

Vaša košarica