Zobna pasta otroška naravna jagoda Jack N’ Jill (50g)

6,99 

Tole je naravna zobna pasta z okusom jagode za otroke od 6. meseca starosti dalje, ki ne vsebuje fluorida, prezervativov, sls-a. Zobna pasta se lahko pogoltne, tako da ne bo nobenih težav, če je tvoj malček ne bo izpljunil. Vsebujejo zaščitni xylitol in ognjič, ki pomirja dlesni.

Brez naravne zobne ščetke umivanje zob, pač ni popolno 😉

Brez dodanih umetnih barvil in sladkorjev. Izdelek ne vsebuje živalskih sestav in ni bil preizkušen na živalih, zato je primeren za VEGANE. 

Navodila za uporabo:
Od 6.meseca naprej. Umijte roke. Uporabite majhno količino na svojem prstu ali zobni ščetki. Z minimalnim pritiskom ščetkajte 2x na dan.

Ni na zalogi

Opis

Zobne paste Jack N’ Jill sta ustvarila starša, ki jima ni bilo vseeno kaj zaužijejo njuni otroci. Želela sta ustvariti 100% naravne zobne paste, ki bodo učinkovito očistile zobe njunih otrok, a bodo hkrati vsebovale le naravne sestavine. Ker je umivanje zob stresna in nadležna nadloga marsikaterega otroka in posledično starša, sta se odločila, da bosta to izkušnjo naredila zabavno in okusno. Odslej umivanje zob ni več problem.

Zobna pasta vsebuje:
Kremen (silica), rastlinski glicerin, ksilitol, ognjičev certificiran organski ekstrat, naravni zgoščevalec Xanthan Gum, certificiran organski naravni okus jagoda, prečiščena voda.

Učinkovine v zobni pasti:
Ksilitol je vrsta sladkorja, ki ga v naravi najdemo v sadežih, zelenjavi in drugih rastlinah. To naravno sladilo pomaga nevtralizirati kisline v ustni votlini.
Organski ognjič je glavna sestavina zobne paste, ker deluje proti vnetjem in razkužuje.

X
0

Vaša košarica