Zeliščni izvleček Ashwagandha Fushi (60 kapsul)

19,95 

Prehransko dopolnilo
Fushi ashwagandha je standardiziran izvleček, ki vsebuje:
– minimalno 5% vitanolidov
– MCT (srednjeverižne maščobne kisline) iz kokosovega olja
– mešanici je dodana tudi melisa, ki pomirja in deluje protivirusno

Ashwagandha je dobro poznano zelišče, ki ga prepoznamo tudi pod imeni indijski ginseng in zimska češnja.

Fushi mešanica Ashwagandhe vsebuje minimalno 5% vitanolidov (aktivne sestavine ashwagande), kar je tudi najvišji možen %, ki ga lahko zagotovimo v prehranskih dopolnilih ašvagande. Vitanolidi so aktivna sestavine ašvagande in razlog vseh blagodejnih lastnosti te rastline.

Naša mešanica vsebuje tudi MCT (srednjeverižne maščobne kisline), ki še okrepijo delovanje ašvagande in so v skladu s tradicionalno uporabo ašvagande. Pomagajo tudi pri absorbciji ašvagande in proizvodnji energije. Stopnja absorbcije je izjemno pomembna in večja kot je, bolj je mešanica močna in učinkovita. Dodana je tudi celotna mešanica ašvagande, zato ima zdelek celotni spekter sestavin, ki jih najdemo v naravi rastine.

Dodatek melise pomaga negovati živčni sistem in ima antivirusne lastnosti, ki lahko pomagajo ščititi pred infekcijami. Melisa je znana tudi po svojem delovanju na kognitivne funkcije in kot pomoč pri spanju.

Naša mešanica pomaga pomiriti živčni sistem, brez, da bi imela učinek sedativov (pomirjeval). Ašvaganda je tradicionalno ajurvedsko zelišče, ki ga terapevti ajurvedske medicine svetujejo kot pomoč pri stresu ter za utrujen in izčrpan živčni sistem. Ašvaganda je dobro poznan adaptogen, kar pomeni, da pomaga telesu pri soočanju z vsakdnevnim stresom. Je zelo cenjeno pomlajevalno zelišče in pomaga obnoviti moč po okrevanju po dolgotrajni bolezni.

Navodila za uporabo: Kot prehransko dopolnilo zaužijte 2 kapsuli dnevno ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca. Ne prekoračite priporočene doze. Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja.

Količina:   60 kapsul

Ni na zalogi

Šifra: AshwFus60OX Kategorije: , , ,

Opis

Deklaracija:

Izvleček ašvagande v prahu 10:1 (min 5&vitanolidov), sveže mleta melisa v prahu (divjerasla), veganske MCT srednjeverižne maščobne kisline v prahu (iz kokosa z 5% mešanimi tokoferoli), sveže mleta ekološka ašvaganda v prahu

Fushi mešanica izvlečka Ashwagandhe je pomembna za: 

– pomirjanje živčnega sistema, brez, da bi delovala kot sedativ in je lahko uporabljena tudi v času povečanega stresa. Ashwagandha je znan adaptogen, kar pomeni, da pomaga telesu pri soočanju z vsakodnevnim stresom.

– Fushi izvleček ashwagandhe je pomlajevalno zelišče, ki pomaga obnoviti moč pri okrevanju po bolezni

– mešanica lahko pomaga pri zmanjšanju napetosti mišic in zmanjša pogostost in intenzivnost glavobolov

X
0

Vaša košarica