Vitamin C 500mg s cinkom Viridian (90 kapsul)

31,95 

Prehransko dopolnilo
Vitamin C + cink je uravnotežena tri-askorbatna mešanica, razvita za podporo imunskega sistema.

Askorbinska kislina, naravno pridobljena iz koruze, je vezana s cinkom, magnezijem in kalcijem, ki jo puferirajo in s tem zmanjšajo kislost, zato le ta deluje ugodno in nežno pri občutljivem želodcu. Dodatek cinka prav tako podpira delovanje imunskega sistema.

Vitamin C je esencialno hranilo za telo. Je ključen za normalno delovanje imunskega sistema in je potreben za normalno delovanje številnih struktur v telesu, vključno s kostmi, zobmi in dlesnimi. Prav tako podpira kožo in ožilje, saj prispeva k normalni tvorbi kolagena in prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg tega vitamin C pomaga vzdrževati normalno raven energije in psihološke funkcije.

Ključne funkcije izdelka Vitamin C 500G s cinkom:

  • tri-mineralna askorbatna formula,
  • puferiran z magnezijem, cinkom in kalcijem,
  • prijazen do želodca,
  • cink podpira delovanje imunskega sistema,
  • z dodanimi citrusnimi bioflavonoidi,
  • vsaka kapsula zagotavlja 500mg C vitamina.

Navodilo za uporabo: Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsuli dnevno s hrano ali po nasvetu zdravstvenega delavca.

Količina
:  90 kapsul

Ni na zalogi

Opis

Deklaracija:

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

X
0

Vaša košarica