Standardiziran rožni koren – Rhodiola Viridian (30 kapsul)

15,95 

Prehransko dopolnilo
Kombinacija ekstrakta Rhodiole (standardiziran izvleček s 3% rosavinov, 1% salidrozidov in 40% polifenolov) s prahom Rhodiola korenine v osnovi kalčkov alfa alfa, spiruline in borovnic.

Kot močan adaptogen ima Rhodiola obsežne, nespecifične učinke, ki podpirajo splošno delovanje telesa, zlasti v povezavi s stresom nadledvičnih žlez.

Radiola ima celo vojsko aktivnih snovi. Ker je rodiolo življenje prisililo v ekstremno prilagodljivost, je razvila več vrst aktivnih snovi, ki jih povzemamo pod skupnim imenom adaptogene snovi. Rodiola med drugim vsebuje flavonoide, fenilpropanoide, derivate fenil-etanola, monoterpene, sterole in fenolno kislino. Za adaptogene snovi je značilno, da normalizirajo funkcijo organizma in to ne glede na trenutno patološko stanje. Na tak način telesu pomagajo, da se brani pred škodljivimi stresorji in povečuje fizično in mentalno vzdržljivost.

Navodila za uporabo: Kot prehransko dopolnilo vzemite 1-3 kapsule dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Količina:   30 kapsul

Ni na zalogi

Opis

Deklaracija:

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

X
0

Vaša košarica