Sos balm SkinFairyTale (50ml)

21,90 

Mazilo je namenjeno lajšanju kožnih sprememb ter je primerno za suho in razpokano kožo. Lajša nastanek kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih, kožna plesen, luskavica. Primeren za lajšanje stanja kože pri pikih in ugrizih žuželk. Uporabimo ga lahko tudi pri nastanku mozoljev (odličen v kombinaciji z ZincBalmom) in pri negi kože z atopijskem dermatitisom ali sindromom rdeče kože, saj deluje blago antibakterijsko.

  • Mazilo je namenjeno lajšanju kožnih sprememb
  • Za suho in razpokano kožo
  • Lajša nastanek kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih, kožna plesen, luskavica
  • Primeren za lajšanje stanja kože pri pikih in ugrizih žuželk
  • Uporabimo ga lahko pri nastanku mozoljev (odličen v kombinaciji z ZincBalmom)
  • Uporablja se ga lahko pri negi kože z atopijskem dermatitisom ali sindromu rdeče kože, deluje blago antibakterijsko

SOSbalm Mazilo je namenjeno lajšanju kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih, piki in ugrizi žuželk, luskavica in psoriaze. Uporaba je namenjena odraslim, saj vsebuje višjo vsebnost eteričnih olj in otrokom po 3. letu st arosti.
Vsebuje protivnetno olje črne kumine, ki vsebuje visoke vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin, eteričnih olj, B vitaminov, folne kisline, mineralov, kot so kalcij, cink, železo in baker, ter fitosterolov. Mangovo in karitejevo maslo kožo mehčata, pomagata pri regeneraciji, delujeta blago antibakterijsko. Skvalan v mazilu ima regenerativne, hranilne in vlažilne sposobnosti, ne povzroča alergij ter ne draži kože.
Vsebuje čudovito in skrbno izbrano kombinacijo terapevtskih eteričnih olj, kot so limonska trava, geranija, čajevec, bosvelija in sivka. Eterična olja delujejo blago antibakterijsko in zavirajo rast in razmnoževanje mikrobov, delujejo blago antiseptično in dezinfekcijsko.

Sestavine: Olje grozdnih pešk, kokosovo olje, voda, hidrogenizirano repično olje, olje črne kumine, skvalan, karitejevo maslo, glicerin, vitamin e, eterično olje limonske trave, eterično olje čajevca, eterično olje kadilne bosvelije, eterično olje sivke, eterično olje geranije

Neto količina: 50 ml

Na zalogi

Opis

Navodila za uporabo:

Mazilo je primerno za odrasle in otroke, po dopolnjenem 3. letu starosti.
Glivice: Mazanje prizadete površine kože najmanj dvakrat dnevno, do izboljšanja.
Mozolji na telesu: Prizadeto mesto mažite najmanj dvakrat dnevno. Za boljše rezultate priporočam souporabo ZincBalma. Primer nege: zjutraj in zvečer tanka plast ZincBalma, nato SOSbalm. Ko se mozolji posušijo, nega le z SOSbalmom.
Kožna plesen: Mazanje prizadete kože dvakrat dnevno. Najbolje zjutraj in zvečer, do izboljšanja stanja.
Piki/ugrizi žuželk in manjše ranice in modrice: Nanos mazila v tankem sloju na obolelo mesto, lahko večkrat dnevno.
Lajšanje neprijetnega občutka (srbeča suha koža) pri luskavici: Mazanje prizadetega mesta večkrat dnevno oz. po potrebi.
Dobro se obnese tudi v kombinaciji z ZincBalmom.

Opozorilo:

Zaradi dodanih eteričnih olj, ki pri nekaterih otrocih in odraslih lahko izzovejo reakcijo, priporočam testiranje na manjšem predelu kože za 24 ur. Če na mestu nanosa ni negativnih sprememb, mazilo lahko varno
uporabljate.

Mazilo hranite v hladnem in temnem prostoru.
Mazilo je vegansko.

X
0

Vaša košarica