Slovensko kostanjevo mazilo – Zelišča z gore Mirjam Grilc (60ml)

10,40 

Kostanjevo mazilo lajša težave pri vnetih, zatečenih in bolečih krčnih žilah in hemeroidih. Odlično blaži tudi vnetje in bolečine pri mastitisu.

Naravno zeliščno kostanjevo mazilo je ročno izdelano z domačim izvlečkom plodov divjega kostanja. Ključna sestavina mazila je divji kostanj, ki vsebuje obilico saponinov (med njimi najbolj pomemben escin), flavonoidov in taninov. Divji kostanj pozitivno vpliva na stene kapilar, normalizira njihovo prepustnost in posledično zmanjša zastajanje tekočin v tkivih. Posledica tega je zmanjšanje zabuhlosti in oteklin, zato kostanjeve izvlečke prav tako uspešno uporabljamo v proticelulitni negi in proti oteklim nogam.

Uporaba: samo za zunanjo uporabo. Po odprtju hraniti v hladnem in temnem prostoru. Rok uporabe 2 leti.

Neto količina: 60ml

Kostanjevo mazilo je pridobljeno z ročnim obdelovanjem, obiranjem in naravnim sušenjem zeliščarke Mirjam Grilc. Mirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo. Poleg izredno učinkovitih zeliščnih pripravkov, je napisala tudi knjigo z recepti in praktičnimi nasveti, kako si urediti zeliščno lekarno iz številnih zdravilnih zelišč.

Ni na zalogi

Šifra: Kost60Gril Kategoriji: ,

Opis

Sestavine: oljni izvleček divjega kostanja, čebelji vosek, lanolin (Aesculus Hippocastanum Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Lanolin)

X
0

Vaša košarica