Slovenski ajdovi hrustavčki – praženi in slani Kmetija Klepec (200g)

3,95 

Hladno luščena kaljena in pražena ajdova kaša

Privoščite si zdrav prigrizek, ki celo pomaga pri razkisanju telesa!

Ajda je zrasla na domačih poljih ob reki Kolpi. Pridelujemo jo po ekoloških standardih in ima eko certifikat. Ajdo na kmetiji oluščimo, potem pa jo po posebnem postopku kalimo ter spražimo.

Ajdovi hrustavčki za več energije in boljšo prebavo

So hrustljavi in prijetnega okusa. Kaljeno ajdo bi lahko imenovali kar super živilo, čeprav mi nimamo najrajši tega izraza. Je pa res, da z uživanjem kalčkov dobimo iz ajde najboljše snovi za naš organizem. Kaljena ajda je odličen vir vlaknin, ki so nujno potrebne za urejeno prebavo, obenem pa dajo dolg občutek sitosti. Kalčki blagodejno vplivajo na naš organizem, čistijo in izboljšujejo kri, vplivajo na lepšo kožo in izboljšajo odpornost organizma. 

Uporaba soljenih in praženih ajdovih hrustavčkov

Pojejte jih kot prigrizek namesto oreščkov; v službi, doma, v avtu ali za računalnikom. Privoščite si ajdove hrustavčke kot prigrizek, na juhi, poleg najljubšega zeliščnega namaza, z jogurtom, v solati, sendviču … kar naenkrat vam bodo teknili v vseh kombinacijah.

Sestavine: 100 % ajdova kaša (kaljena, pražena in soljena)

Neto količina: 200 g

Poreklo: Slovenija, ajda je zrasla na belokranjskih njivah kmetije Klepec

 

Ni na zalogi

Opis

Ajdovi hrustavčki so dobitnik priznanja za najbolj inovativno živilo leta 2020!

Po izboru Inštituta za nutricionistiko so naši ajdovi hrustavčki prepoznani kot inovacija leta 2020 v skupini ajdovih izdelkov. Strokovno komisijo je prepričal okus, poreklo, prehranska vrednost in posebnost izdelka!

X
0

Vaša košarica