QuantumSIL, Mikroniziran organski silicij, Eubioma (120 kapsul)

44,00 

kosti hrustanec ožilje koža dlesni zobje
  • Mikroniziran organski silicij s 300 % višjo topnostjo.
  • Spodbujanje sinteze kolagena, elastina in glikozaminglikana.
  • Izboljšana moč, elastičnost in prožnost tkiv.
  • Spodbujanje mineralizacije kosti.
  • Preventiva za bolezni dlesni.
  • Naraven biološki anti-aging.

QuantumSIL je prehransko dopolnilo z rastlinskim virom mikroniziranega silicija, ki s krepitvijo sinteze kolagena in elastina poskrbi za mladostni videz kože, obenem pa telesu nudi podporo za zdrave kosti, hrustanec, krvne žile, dlesni in zobe.

Silicij, ki se ga je prijelo tudi ime lepotni mineral, je tretji najbolj zastopan element v sledeh v človeškem telesu in je še zlasti pomemben za zdravje vezivnega tkiva. Nahaja se praktično v vseh celicah, najvišje pa je zastopan v aorti (srce), hrustancu, vezeh, ledvicah in koži.

V povprečju se v telesu odrasle osebe nahaja 9.5 µmol / L silicija. Po 40. letu prične upadati in do 70. leta upade za 30-40 %. Ta podatek že sam po sebi nakazuje na pomembnost zagotavljanja dodatnih virov silicija za ohranjanje splošne višje stopnje vitalnosti.

QuantumSIL je zaradi vpliva na vezivna tkiva priporočljiv za športnike, zaradi vpliva na kožo za vse, ki si želijo mladostnega videza in zaradi zmanjšanja zalog silicija v telesu po 40. letu tudi za vse, ki si želijo ohraniti vitalnost še naprej.

Prvi rezultati se običajno opazijo že v roku 4-6 tednov uživanja.

Navodilo za uporabo: 2-3 kapsule na dan, pred obrokom, z veliko vode.

Neto količina: 120 kapsul (24g) (zadostuje za 2 meseca uporabe).

Ni na zalogi

Opis

Sestavine: mikroniziran (unikaten mikronizacijski postopek) bambusov ekstrakt standardiziran na 70% organskega silicija, askrobil palmitat (Ester-C / Vitamin C), želatina, kalcijev karbonat

Povprečna hranilna vrednost

Sestavine V 1 kapsuli % PDV*
askorbil palmitat (Vitamin C / Ester C) 150 mg 300%
bambusov ekstrakt standardiziran na 70% organskega silicija 35 mg
*Priporočen dnevni vnos v EU

Kakovost

Patentirana tehnologija

Napredna tehnologija RCT (rapid collision technology) omogoča izredno mikronizacijo organskega silicija, s čimer se njegova topnost in posledično biodostopnost poveča za 300 %.

Organska oblika

Silicij se nahaja v raznovrstnih oblikah, med katerimi organski silicij dosega daleč najvišjo stopnjo absorpcije in posledično učinkovitosti.

+ Vitamin C za celodnevne potrebe

Organski silicij v QuantumSIL-u je združen z močjo vitamina C v obliki ester-C, ki jo odlikuje visoka biorazpoložljivost, daljša aktivnost v telesu in nevtralen pH, zaradi česar je nežnejši do želodca od običajih oblik vitamina C.

 

Navodilo za shranjevanje

Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja

X
0

Vaša košarica