Pulsin KETO tablica s pomarančo, čokolado in arašidi (50g)

2,20 

Okusna Keto ploščica s pomarančo, koščki čokolade in arašidi vsebuje kar 13g rastlinskih beljakovin in je bogata s hrustljavimi arašidi in mamljivimi koščki čokolade (brez dodanega sladkorja!).

Odlična in priročen prigrizek na poti ali doma. Primerna za vse, ki sledite keto dieti oz. nizkemu vnosu ogljikovih hidratov. Zagotavljamo, da se po prvem ugrizu v to keto ploščico zaljubite.

Celoten rang teh okusnih KETO ploščic se ponaša z rastlinskimi beljakovinami, hladnim stiskanjem in popolno odsotnostjo glutena, idealno za vrsto prehranskih diet in omejitev. Ustvarjene so z vrhunsko izbranimi sestavinami z bogato hranilno vrednostjo.

Kaj je KETO DIETA? Izjemno popularna je postala v zadnjih letih, glaven cilj pa je zmanjšan vnos ogljikovih hidratov in povečan vnos zdravih maščob. Dieta je sestavljena iz max. 50g OH/dan, medtem ko je več kot 70% dnevnih makrohranil sestavljenih iz maščobnih virov. Če ji sledimo, telo preneha uporabljati glukozo kot glavni vir energije in začne proizvodnjo ketonov, zatorej je keto dieta dobesedno proizvajanje ketonov.

Na zalogi

Opis

Deklaracija:

X
0

Vaša košarica