Polnovreden jod Fushi (60 kapsul)

13,95 

Prehransko dopolnilo
Jod je element v sledeh, ki je pomemben za številne procese v telesu. Telo potrebuje jod, vendar ga ne more narediti samo. V hrani najdemo naravno priostno le majhno količino tega minerala; več le, če je bil hrani dodan med obdelavo. Največ joda na svetu najdemo v oceanu, kjer je skoncentrirano morsko življenje, zlasti v morskih algah.

Jod je pomemben za: 

• Jod prispeva k normalnemu delovanju centralnega živčnega sistema.

• Jod prispeva k vzdrževanju normalne kože.

• Jod prispeva k normalni proizvodnji ščitničnih hormonov in normalnemu delovanju ščitnice.

Uporaba:

2 kapsuli dnevno s hrano ali po nasvetu vašega zdravstvenega delavca.

Ne prekoračite predpisane dnevne količine.

Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Ni na zalogi

Opis

Prehransko dopolnilo
Ključni vidik telesa, v katerem ima jod veliko vlogo, je podpora in ravnovesje ščitničnih hormonov ter normalno delovanje ščitnice. Jod pomaga pri tvorbi ščitničnih hormonov, kar pomaga ohranjati hitrost presnove (hitrost kemičnih reakcij v telesu) zdravo.

Po podatkih NHS odrasli potrebujejo 0,14 mg joda na dan. Večina ljudi bi morala dobiti jod, ki ga potrebuje, preko raznolike in dobro uravnotežene prehrane. Vendar pa imajo lahko nekatere prehranske skupine ter nosečnice večje potrebe. Zelo pomembno je, da dopolnite ta mineral, če ste na veganski prehrani in istočasno ne uživate rastlinskih virov joda. Zadostna raven joda med nosečnostjo je pomembna tako za mater kot otroka. Jod ima namreč pomembno vlogo pri razvoju centralnega živčnega sistema, torej je bistvenega pomena za rast možganov.

Fushi polnovredna mešanica joda vsebuje ekološke Sea Greens morske alge, ki so bogat vir joda in visoko potenciran ekstrakt suhe slive, ki poveča biološko uporabnost tega pomembnega minerala. Slive so naravni, veganski vir joda in so bogate z esencialnimi vitamini, minerali in antioksidanti.

Z dodanimi polnovrednimi živili v prahu, je to prehransko dopolnilo oblikovano za povečanje stopnje absorpcije v telesu. S kombiniranjem vitaminov in mineralov ter polnovrednih živili, smo jih naredili bolj prepoznavne za absrobcijo v telesu in tako zmanjšali potrebo po velikih odmerkih.

 

• Rastlinska, polnovredna formula z ekstraktom slive, za povečanje absorpcije.

• Jod prispeva k normalni proizvodnji ščitničnih hormonov in normalnemu delovanju ščitnice.

• 100% naravna in rastlinska formula.

• Primerno za vegane in vegetarijance.

X
0

Vaša košarica