Omega – 3 kids želeji (45 želejev)

19,90 

Za dober telesni in duševni razvoj vašega otroka

  • Z naravnim ribjim oljem iz trajnostnega divjega ribolova
  • 250 mg Omega-3 na žele
  • Enostavno za uživanje – žvečljivi želeji
  • Okusna sadna aroma jagode in limone – brez dodanega sladkorja

250 mg omega-3  / žele

Naši sadni, okusni žvečljivi želeji z okusom jagode in limone so enostavni za uživanje in bodo všeč skoraj vsakemu otroku.
So brez umetnih dodatkov in sladkorja. Zdrav posladek, bogat z Omega-3. Esencialne Omega-3 maščobne kisline – na drugačen način.

Požvečite jih!
Otrok ni vedno preprosto prepričati, da bi jedli ribe ali ribje olje. Okusni Omega-3 želeji so odlična alternativa za otroke.

Uporaba:
Dnevni odmerek je odvisen od starosti otroka. Priporočamo:

  • 3 – 6 let: 2 želeja na dan (500 mg Omega-3)
  • 6 – 12 let: 4 želeji na dan (1.000 mg Omega-3)

Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

Za otroke, mlajše od 3 let, priporočamo uporabo tekočih Omega-3 izdelkov. Kot dopolnilno prehransko olje ali preko materinega mleka (dodatek v hrani matere). Vsa naša olja Omega-3 lahko brez težav jemljejo otroci vseh starosti, potrebno je le ustrezno prilagoditi odmerek.

Ni na zalogi

Opis

Za zdrav duševni in telesni razvoj
Morske maščobne kisline EPA (eikozapentaenojska kislina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina) so pomembne za zdrav duševni in telesni razvoj naših otrok. Zarodki, novorojenčki in majhni otroci potrebujejo Omega-3 maščobne kisline zlasti za razvoj možganov in oči. Poleg tega lahko hiperaktivnost in motnje koncentracije ublažimo z dodajanjem Omega-3 maščobnih kislin.

Pri testiranju gelov smo ugotovili, da jih imajo otroci resnično radi. Okus žvečljivih želejev je bil otrokom tako všeč, da so prosili za več. S tem pozitivnim odzivom smo lahko zadovoljni, saj verjamemo, da je za otroke zelo pomembno uživanje zadostne količine morskih Omega-3 maščobnih kislin.

Sestavine:
Naravno ribje olje, sladila (ksilitol in sorbitol), voda, želatina, naravna aroma (limona in jagoda), regulator kislosti (natrijev citrat), antioksidant (jabolčna kislina), emulgator, (lecitin), barvilo (ekstrakt paprike), holekalciferol (vitamin D3).

Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

Shranjevanje
Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. V prevelikih količinah lahko ima odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

X
0

Vaša košarica