Omega 3 Fisiocol – prehransko dopolnilo dr. Iztok Ostan (20 kapsul)

8,99 

Kaj je Fisiocol?

Fisiocol® je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Fisiocol® se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano.

Vsaka kapsula Fisiocola® vsebuje kar 450 mg EPA in 180 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno.

Fisiocol® se ponaša tudi s certifikatom kakovosti IFOS (International Fish Oil Standards), ki s petimi zvezdicami zagotavlja najvišjo kakovost ribjega olja uporabljenega za pridobivanje Omega 3. Poleg IFOS certifikata pa ima ta izjemen izdelek tudi certifikat Friend of the Sea, ki zagotavlja, da so ribe iz katerih se pridobiva ribje olje, ulovljene na zato predvidenih območjih in ulov ne ogroža rib ali njihovega naravnega okolja.

Neto vsebina: 20 kapsul

Priporočena uporaba: Priporoča se jemanje od 1 do 5 mehkih gel kapsul dnevno, glede na potrebe.

Ni na zalogi

Opis

Sestava Fisiocola®

Sestavina 1 kapsula 5 kapsul
Ribje olje 1000 mg 5 g
od tega Omega 3 skupaj 706 mg 3,53 g
od tega EPA 450 mg 2,25 g
od tega DHA 180 mg 0,90 g

Opozorila

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvajalec: PHYTO GARDA S.r.l., Via Europa Unita, 1A/4 – Bardolino (VR) Italija

X
0

Vaša košarica