Oljčni balzam za ustnice, Olivno olje, La Chinata (10g)

7,90 

Balzam je narejen na osnovi ekstra deviškega oljčnega olja. Njegove sestavine so 99 % naravnega izvora in ne vsebuje vazelina, mineralnih olj in parabenov. Učinkovito hidrira vaše ustnice in jim nudi popolno nego.
Balzam lahko izberete v okusih olivnega olja, fige in češnje.

Oljčni balzam za ustnice je biološko naravni izdelek iz 99 % sestavin naravnega izvora. Poleg tega, da je narejen na osnovi ekstra deviškega oljčnega olja, vsebuje še vrsto drugih naravnih vlažilnih in antioksidativnih sestavin. Med njimi so arganovo olje, karitejevo maslo in čebelji vosek. Skupek vseh teh sestavin pa vašim ustnicam zagotavlja mehkobo in sijaj, hkrati pa ščiti in obnavlja razpoke na njih.

Količina: 10g

Ni na zalogi

Opis

Oljčno olje

Naravni vlažilec, ki obnavlja zaščitno funkcijo kože. Deluje kot antioksidant in preprečuje staranje. Blaži kožo in pomaga pri njeni regeneraciji.

Arganovo olje

Deluje vlažilno, antioksidativno, odpravlja znake staranja, obnavlja kožo.

Karitejevo maslo

Ima močne naravne vlažilne in hranilne lastnosti.

Čebelji vosek

Odličen blažilec, ki na koži ustvari sloj za zaščito pred vplivi vetra in mraza ter preprečuje izsušitev. Bogat je z vitaminom A, ki spodbuja obnovo celic in izboljšuje elastičnost ter gladkost kože.

Sestavine: Odličen blažilec, ki na koži ustvari sloj za zaščito pred vplivi vetra in mraza ter preprečuje izsušitev. Bogat je z vitaminom A, ki spodbuja obnovo celic in izboljšuje elastičnost ter gladkost kože.

X
0

Vaša košarica