Akcija!

Naravna krema za sončenje za celo družino Soleo organics (80g)

20,90 

Soleo organics krema za sončenje je primerna za celo družino, za vse starosti (od 6 mesecev naprej).

Sestoji izključno iz naravnih olj in cinkovega oksida kot mineralni filter, ki je varnejši od titanijevega dioksida, saj je bolj stabilen in nudi višjo stopnjo UVA in UVB zaščite.

Za mineralno kremo za sončenje se krema zelo lepo razmaže in ne pušča belih lis na koži.
Krema za sončenje je zelo primerna tudi za vse tipe kože, tudi tisto najbolj občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam, ki trpi za ekcemom.

Uporaba: Kremo dobro pretresite in jo nato enakomerno nanesite v precej debelem sloju na telo 20 minut pred izpostavitvijo soncu. Kljub temu, da je krema zelo vodoodporna je nanos potrebno ponovitina vsake 3 ure, po potrebi pa tudi bolj pogosto, na primer po kopanju, znojenju ali brisanju z brisačo,da ohranite ustrezno zaščito. Embalaža je izdelana iz 100% recikliranih materialov in jo je mogoče reciklirati.

Ni na zalogi

Opis

Soléo organics je ena najboljših krem za sončenje na trgu.
S strani EWG (Environmental Working Group) je bila izmed večk kot 1600  kozmetičnih izdelkov za sončenje izbrana za najboljšo. Poleg tega je dobila nagrado za najboljšo kremo za sončenje še s strani Elle Magazine and Sprig.com.

Opozorila in nasveti: Izdelki za zaščito pred soncem ne zagotavljajo 100% zaščite. Tudi, ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje. Kremo shranjujte pod 30 stopinj celzija. Če pride krema v stik z očmi sperite z vodo. Za uporabo pri dojenčkih mlajših od 6. mesecev se posvetujte z zdravnikom.

  • SPF 30+
  • Neškodljiv nadomestek za vse kemične kreme za sončenje.
  • Zelo visoka stopnje zaščite hkrati pa kožo tudi vlaži.
  • Ščiti pred UVB žarki, ki povzorčajo sončne opekline in pred UVA žarki, ki povzročajo poškodbe in staranje kože.
  • Zelo vodoodporna  (3 ure).
  • Ne peče, če pride v oči, idealna tudi za aktivne športnike.
  • Primerna za celotno družino, vključno za najmlajše in vse z občutljivo kožo.
X
0

Vaša košarica