Ekološka Spirulina Institut.O – prehransko dopolnilo dr. Iztok Ostan (400 tablet)

36,99 

Prehransko dopolnilo
Spirulina je modrozelena alga, ki se že stoletja uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Ima visoko vsebnost beljakovin, vitamina A, B12, K, železa in drugih mineralov. Vsebuje tudi mešanico karotenoidov ter ostalih fitohranil. Spirulina Institut.O vsebuje visoko vsebnost vitamina B12, zato je pomemben dodatek zlasti k prehrani vegetarijancev.

Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu in pri delovanju imunskega sistema. Železo prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamina A ima vlogo pri presnovi železa, pri ohranjanju vida, pri delovanju imunskega sistema ter pri specializaciji celic. Vitamin A prispeva tudi k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože.

Spirulina Institut.O se ponaša tudi z EKO certifikatom.

Priporočena uporaba: Kot prehransko dopolnilo vzemite 6 tablet na dan skupaj z obrokom ali med obroki.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli sestavino. Ni priporočljivo za otroke in mladostnike do 18. leta starosti ter nosečnice in doječe matere.

Odprto pakiranje hranite v hladilniku. 

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvajalec: Parry Nutraceuticals Ltd., Indija

Na zalogi

Opis

Sestavine Spiruline Institu.O:

Sestavina Dnevni odmerek: 3 g (6 tablet) % priporočene dnevne količine/3g
Vitamin A (kot beta-karoten): 4410 mcg 551 %
Vitamin B12: 8 mcg 320 %
Vitamin K: 62,4 mcg 83 %
Železo: 1,4 mg 10 %
Lutein: 0,2 mg
Zeaksantin: 2,8 mg
Klorofil A: 53,1 mg
Fikocianin: 219 mg

Neto vsebina: 200 g (400 tablet)

 

 

X
0

Vaša košarica