Glina za kopeli v prahu Komenda (1 kg)

6,90 

Protistresna kopel, ki sprošča. Nekateri strokovnjaki so prepričani, da naj bi s tovrstno kopeljo iz telesa odstranili težke kovine in druge toksine, hkrati pa sprostili um. Glinena kopel je priporočljiva predvsem zvečer pred spanjem. V nekaterih primerih, ko je zakisanost telesa zelo huda, kopel potemni ali pa postane lepljiva.

Uporaba:
V kopel s toplo vodo denite 200 g gline, v 5 litrov vode. V glineni kopeli namakajte stopala največ 10-12 minut. Uporaba glinenih kopeli na traja 30 dni. Priporočamo otrokom, ki imajo razne alergije in oslabljen imunski sistem. Otroška kopel naj vsebuje 5 l vode in 100 g gline ter naj traja največ 8-10 min. Po končani kopeli glino zavrzite.

Učinki
• Mehča trdo kožo in kurja očesa
• Za utrujene noge in stopala
• Pospešuje prekrvavitev
• Nega nog
• Vsakodnevna nega
• Sproščujoča kopel za noge

Sestavine
INCI: Clay (from Komenda SLO)

Ni testirano na živalih, vegansko, originalni proizvod, 100% naravno.

Neto količina: 1000g

Ni na zalogi

Šifra: GliKop1kgBOL Kategorija:

Opis

Gline vsebujejo velike količine mineralov , ki so nujni za delovanje človeškega organizma (v montmorilonitnih glinah, na primer, lahko najdemo tudi do 75 različnih mineralov), kar morda lahko razloži številne zdravilne lastnosti gline.
Delovala bi antiseptično, protivnetno in proti infekcijsko poleg tega pa tudi spodbujala obnavljanje zdravih celic. Velja prepričanje, da se ne glede na mesto aplikacije usmeri k žarišču bolezni in se tam zasidra, ko pa se izloči, s sabo odnese gnoj, strupe …
Glina ima zaradi svoje kemijske strukture tudi izredno dobro absorpcijsko in ionsko izmenjevalno moč. Mikroskopsko drobna zrnca vežejo vodo in druge snovi v svojo celično strukturo. Ko te celice nabreknejo, vanje lažje prodirajo za celico potencialno škodljive snovi (radioaktivni elementi, težke kovine, odvečne količine vode …).
Velja, da glina deluje celovito in izzove procese, ki se verižno sprožajo po vsem organizmu, zato priporočajo, da terapije z glino niti ne začnemo, če je ne mislimo uporabljati dalj časa neprekinjeno.

Opozorila
Hranite na suhem in pri temperaturi maksimalno 25 C.
Po vsaki uporabi glineno kopel zavržemo!
Shranjevanje nedosegljivo otrokom!
Čas postopka se ne sme prekoračiti!
Namenjeno za noge do kolen!
Samo za zunanjo uporabo!
Gline ne zavrzite v odtok!

Poreklo: Bolus Glina s.p. , Komenda, Slovenija

X
0

Vaša košarica