Galenia Aloe arborescens – Frei Romano Zago (500ml)

37,50 

Prehransko dopolnilo
Galenia Aloe arborescens – Frei Romano Zago je prehransko dopolnilo, na osnovi aloe arborescens in akacijevega medu.
Aloa arborescens je znana po svojih številnih lastnosti. Deluje na prebavila, čisti organizem ter uravnava črevesno presnovo. Zaradi teh pomembnih lastnosti je v veliko pomoč pri vzdrževanju zdravega organizma.

Aloa arborescens je omenjena v mednarodni literaturi, kot pomemben naravni adjuvant pri številnih zdravstvenih vidikih. Uporablja se jo po navodilih na embalaži, tako kot vsa istala prehranska dopolnila. Priporočljivo je jemati eno žlico ali merico pripravka (10 ml) nekaj minut pred glavnimi obroki (3-krat na dan). Pred uporabo je treba steklenico pretresti. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Priporočljivo je ustrezno shranjevanje izdelka, v temi in na hladnem, po odprtju pa v hladilniku. Prehranska dopolnila niso nadomestila za raznovrstno prehrano.

V vseh izdelkih se uporablja vrsta aloe arborescens, preizkušena in priznana kot najbogatejša z aktivnimi sestavinami med več kot 200 vrstami po vsem svetu. Rastline pridelujejo s tradicionalnimi tehnikami, ki v celoti spoštujejo biološke ritme, katere narekujejo letni časi in narava ter ne predvidevajo pridelave v rastlinjakih. Vsi listi aloe arborescens, ki jih uporabljajo v pripravkih, so izključno italijanskega izvora. Na ta način zagotovijo, da so listi ob uporabi sveži, hkrati pa omogočijo takojšnjo obdelavo po obiranju.

Akacijev med je izjemen izdelek in velik vir energije. Od nekdaj ga priporočajo vsakomur, ki ga zanima naraven način prehranjevanja. Zaradi svoje visoke vsebnosti enostavnih sladkorjev, ga naš organizem enostavno absorbira.

Pripravek je prehransko dopolnilo, proizvedeno iz svežih celih listov Aloe arborescens in akacijevega medu. Pridobljen je z natančno hladno obdelavo, s čimer se ohranijo naravne lastnosti uporabljenih sestavin. Zaradi značilnosti aloe in medu, ima lahko pripravek spremenjene organoleptičnih lastnosti.

Neto količina: 500ml

Ni na zalogi

Opis

Glavne sestavine:

Vitamini: A, B1,B2,B6, B12, C,D, in E

Minerali: kalcij, fosfor, železo, natrij,magnezij, kalij, antioksidant      selen, baker, silicij,bor, mangan, sorbitol, cink in krom

Aminokisline: aspartat, glutamat, alanin,arginin, cistein, in tirozin

Encimi: amilaza, celulaza, lipaza, glukozidaza, oksidaza, bradikinaza, katalaza, kreatin fosfokinaza, mlečna dehidrogenaza, piruvat transaminaza,

Antrakinoni (aloin )

Polisahaidi (acemanan)

 

X
0

Vaša košarica