Ekološko karitejevo maslo Fushi (250g)

17,95 

Fushi karitejevo maslo je vrhunske kakovosti in je izjemno vlažilno, razkošno, nerafinirano maslo, ki kožo tudi nahrani in obnovi.

Karitejevo maslo je bogato z oleinsko kislino, stearinsko kislino in linolno kislino, ki pomagajo kožo zaščititi in negovati ter jo tudi čudovito zmehčajo in navlažijo. Bogato je tudi z vitamini A, E in F. Vitamin F kožo ščiti predvsem pred škodljivimi UV žarki. Maslo kožo pomlajuje ter zmanjša videz drobnih gubic in gub. Odličen je tudi za suho in izsušeno kožo. Vitamin A in E pomaga pri ohranjanju zdrave kože in las, obenem pa kožo tudi nahranita, negujeta in poskrbita, da je le ta čista in lepa.

Karite deluje skoraj kot čistilo, saj s svojimi čistilnimi sposobnostmi prodre v pore in iz njih odstrani umazanijo in nakopičeno maščobo, da koža lažje diha. Koristne lastnosti kariteja so tudi pomoč pri celjenju ran (anti-bakterijsko) in lajšanje kožnih težav kar prispeva k zdravem in lepem videzu kože na dolgi rok.

Naše karitejevo maslo prihaja iz Gane in je tako naravno, da lahko občasno v maslu vidite vlakna karitejevega oreha, kar je popolnoma normalno za nerafinirano karitejevo maslo. Karite ima svoj specifičen naraven vonj.

Uporaba: Nanesite na kožo po prhanju.

Neto količina: 250g

Ni na zalogi

Opis

Sestava:

Ekološko, hladno stisnjeno, presno, nerafinirano karitejevo maslo.
Ročno nabrano s strani The Yumzaa Women Association.
Fushi ekološko karitejevo maslo je narejeno iz 250g sočnih karitejevih orehov.

SVEŽE STISNJENO. Naša olja so vedno sveže stisnjena, iz svežih semen, oreščkov ali jedrc (koščic) iz te sezone, da zagotovimo maksimalno kvalitetno in učinkovitost.

X
0

Vaša košarica