Ekološki prebavni eliksir Viridian (50ml)

18,95 

Prehransko dopolnilo

Obstaja dolgoletna tradicija uporabe prebavnih pripomočkov, znanih tudi kot digestivi, kadar jih tinkturiramo v alkoholu, vključno s prebavnimi grenčinami. Spodbujanje prebavnega sistema pred jedjo, zagotovitev optimalne prebave. Prebavni proces se začne v ustih, ko brbončice spodbudijo slino, da sprošča encime. Kulture po vsem svetu že tradicionalno uporabljajo grenke okuse za spodbujanje prebavnega sistema. Ustvarjanje tinkture z namakanjem korenin, listov, jagodičja in sadja grenkega okusa v alkohol in mešanico postrežemo pred ali po obroku. Formulo so pogosto spremljala prijetnejša okusa karminativna zelišča, kot sta poprova meta ali koromač. Zgodovina grenčine v osemdesetih letih se je prepletala s koktajli, ko so natakarji odkrili, da grenke mehčajo pogosto ostre alkoholne pijače tistega dne. Do poznih osemdesetih let je katera koli pijača, imenovana koktajl, vsebovala grenčine, vključno z martinijem, Manhattnom in staromodnim. Šele v petdesetih letih prejšnjega stoletja je trend ogorčenja v koktajlih izginil. Po drugi strani imajo digestivi dolgo zgodovino varne uporabe, zato je grenčina spet v modi, ali če se umiri želodec, umiri mačka ali nežno podpira jetra.

Navodilo za uporabo: Priporočen vnos kot prehransko dopolnilo za odrasle: 20 kapljic v malo vode, trikrat na dan, tik pred glavnimi obroki ali po potrebi. Največ 60 kapljic na dan.

Količina
:  50ml

Ni na zalogi

Opis

100% organski prebavni eliksir VIRIDIAN
Prehransko dopolnilo z močvirjem, pinjencem in meto, 50 ml.
Sestavine:
Voda, ekološki med 20%, organski alkohol 20%, medicinski izvleček organskega močvirja iz korenin 16% (Althaea officinalis), organski ekstrakt metulja 16% (Filipendula ulmaria), organski ekstrakt poprove mete 16% (Mentha piperita), seme organskega koromača ekstrakt 16% (Foeniculum vulgare), izvleček organskih angelskih korenin 10% (Angelica archangelica), ekstrakt organskih korenin encijanovih korenin 6% (Gentiana lutea).

Odmerjanje: 20 kapljic v majhni količini vode 3-krat na dan takoj po obroku ali po potrebi. Največ 60 kapljic na dan.

Opozorilo: Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne nadomešča uravnotežene in raznolike prehrane. Primerno za vegane. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru izven dosega otrok.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

X
0

Vaša košarica