Ekološka acerola – tekoči vitamin C Viridian (100ml)

27,95 

Prehransko dopolnilo
Viridianova Acerola linija je nabor izdelkov s čistim sadnim izvlečkom vitamina C, certificirano ekološko in naravno bogato s tem esencialnim nutrientom. Ker vsebujejo 30x več vitamina C kot pomaranče, veljajo jagode acerole za enega najbogatejših in potentnih virov vitamina C, idealne za podporo imunskemu sistemu.

Ekološki ViridiKid tekoči C v kapljicah vsebujejo sadeže acerole, ki rastejo v ekoloških pogojih v Braziliji.  Tamkajšnje idealno podnebje zagotavlja bogate in sočne sadeže, ročno obiranje pa trajnostno uporabo rastišč. Farma izvaja tudi program, ki podpira lokalno skupnost in domačine.

Ko sadeže oberejo acerolo liofilizirajo (sušijo z zamrzovanjem), da se ohranijo vsa hranila in je zagotovljena najvišja možna vsebnost vitamina C. Acerola je nato dodan ekološki glicerin (pridobljen je iz kokosa), za odličen končni okus pa poskrbi naravno ekološko olje pomaranče.

Okusen sirup lahko uživamo direktno iz žlice, lahko pa ga vmešamo v hladne pijače.

Prednosti Viridian Nutrition ekološke Acerole:

  • sadni vir in enostavna ekstrakcija,
  • naravna vsebnost C vitamina,
  • 100% ekološko, Soil Association certificirano,
  • sušeno z zamrzovanjem – ohranjena hranila,
  • sirup je okusen in se lahko uživa direktno iz žlice,
  • brez sladkorja ali umetnih dodatkov,
  • vegansko.

Na voljo je tudi kot prah, ki se vmeša v sokove in smutije ali kot okusne kapljice, primerne tudi za najmlajše. Viridianova Acerola linija je okusen način za naravno dodajanje C vitamina in novost v družini 100% ekoloških dodatkov za vso družino.

Neto količina: 100ml

Ni na zalogi

Opis

Deklaracija:

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

X
0

Vaša košarica