Eko olje pegastega badlja Oljarna Pečarič (250ml)

18,90 

Slovensko 100% naravno hladno stiskano olje pegastega badlja iz kontrolirane ekološke pridelave.

Pegasti badelj čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju. Uporablja se za zdravljenje raka na jetrih in kot preventivno sredstvo za preprečitev njegovega nastanka. Pomaga pri zdravljenju in preprečevanju žolčnih kamnov, znižuje holesterol, uporaben pa je tudi za lajšanje prebavnih motenj in spodbujanje menstruacije. Lajša tudi luskavico ter hemeroide. Pegasti badelj pomaga jetrom obdelati hormon estrogen, s čimer pozitivno vpliva tudi na neplodnost.

Neto količina: 250ml

Ni na zalogi

Šifra: OlPegbad250PEC Kategorije: , ,

Opis

Priporočljiva uporaba olja pegastega badlja

Priporočamo uživanje  2 – 3 čajne žličke dnevno.

Pegasti badelj spada v družino košaric in je doma v južni Evropi, južni Rusiji, severni Afriki in Mali Aziji. V naših krajih ga predvsem pridelujejo kot kulturo, raste pa tudi divje, na toplih in suhih mestih. Drugo ime za pegasti badelj je tudi Marijin osat in izvira iz legende, po kateri je Devica Marija iskala miren kraj, kjer bi podojila otroka. Osat je to opazil in ju povabil pod svoje varno okrilje listov. Ker je nekaj kapljic mleka padlo na zel, ima še danes bele lise in črte.

Eko olje pegastega badlja prideluje in polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo.

X
0

Vaša košarica