Cavalier bonboniera, Sea shells praline (125g)

4,99 

Če bi vaši ljubljeni osebi želeli podariti sladko malenkost ob kateri vam nebi bilo očitano, da “to ni zdravo, to vsebuje cel kup cukra,..” potem s Cavalier praline bonboniero Sea Shells ne more ne morete zgrešiti, saj jo odlikuje lična embalaža z zelo okusnimi čokoladnimi izdelki iz mlečne in bele čokolade, ki so veliko bolj zdravi v primerjavi s klasičnimi bonbonierami.

Cavalier praline bonboniera Sea Shells prav tako ne vsebuje jajc, gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine pa niso bile izpostavljene radiaciji. Sedaj si lahko privoščite gurmanski okus čokolade na veliko bolj zdrav način.

Sestavine: Kakavovo maslo,mleko v prahu, prehranske vlaknine (dekstrin,inulin, oligo-fruktoza),kakav,sirotka v prahu(mleko),naravna sladila (eritritol, steviol glikozidi(stevija)), lešniki, rastlinska maščoba,posneto mleko  v prahu, emulgator:sojin lecitin,naravne arome.  Proizvedeno v tovarni kjer predelujejo žito in oreščke. Kakav, kakavovo maslo in naravna aroma vanilije v skladu s predpisi pravične trgovine. 

Neto teža: 125g

Poreklo: Belgija

Ni na zalogi

Opis

Želite vaši ljubljeni osebi podariti čokoladno presenečenje, ampak imate obenem čuden občutek, ker se zavedate da čokolada ali bonboniera ni ravno najboljše presenečenje oz. darilo, kar se tiče zdravja. S Cavalier Sea shells boste čokoladno presenečenje podarili z lahkotnejšimi občutki, kajti čokoladna bonboniera Cavalier Sea shells ne vsebuje dodanega sladkorja, prav tako ne vsebuje niti umetnih barvil ali  “kemije”, ki bi na umeten način jačala okus čokolade, vendar na račun tega škodovale organizmu.
SeaShells je pakiran v lično ter vsebuje pralineje mlečne in bele čokolade. Če ima vaša ljubljena oseba rada posebne in zdrave pozornosti s pralineji Sea shells ne morete zgrešiti, saj jo odlikuje lična embalaža z zelo okusnimi čokoladnimi izdelki, ki so veliko bolj zdravi v primerjavi s klasičnimi bonboniernimi izdelki.

Deklaracija:
Belgijska stevia bonboniera SEA SHELLS, polnjena z lešnikovo kremo (28%) s sladili (naravnimi).  Brez dodanega sladkorja. 100% NARAVNE SUROVINE.  Brez GSO, brez dodanega glutena, FAIRTRADE.

Povprečna hranilna vrednost   na 100g:
energijska vrednost:2143kJ/514kCal
-maščobe 40g -od tega nasičene maščobe 23g
-ogljikovi hidrati 26g -od tega sladkorji 19g
-polioli 8,4g
– prehranske vlaknine 15,5g
– beljakovine 8,6g
– sol 0,5g

X
0

Vaša košarica