Bio zeliščno pršilo proti komarjem in klopom Cvetka

11,40 

Zeliščno pršilo za zaščito kože Cvetka

  • Pršilo je 100% naravno in brez kemičnih snovi
  • bio ter vegan certifikat
  • zaščiti pred zunanjimi dejavniki in pospešuje regeneracijo kože

Pršilo za zaščito kože je narejeno iz izvlečkov zelišč, je prijetnega vonja in ne pušča sledi na oblačilih.
Brez skrbi ga uporabiš za zaščito otrok 😉

S sprejem se poprši po potrebi, če si na izpostavljenih mestih več ur, ponovi nanos na približno 4 ure. Popršiš se po izpostavljenih delih telesa, z razdalje 15-20cm v enakomernem nanosu, pred uporabo pa ga pretreseš. Izogni se le očem in opečeni ali poškodovani koži. Popršiš ga lahko tudi po obrazu – le oči med pršenjem zapri oz. zaščiti.

Pršilo je 100% naravno in brez kemičnih snovi ter ima bio ter vegan certifikat. Namenjeno je zaščiti pred malimi gomazdečimi nadlogami in pospešuje regeneracijo kože. Je tudi prijetnega vonja in ne pušča sledi na oblačilih. S sprejem se poprši po potrebi, če si na izpostavljenih mestih več ur, ponovi nanos na približno 4 ure.

Na zalogi

Opis

Sestavine/Ingredients: voda (d.Aqua), glicerol (Glycerol), izvleček bazilike (Basilicum Ocimum Oil), izvleček timijana (Thymus Vulgaris Extract), izvleček atlantske cedre (Cedrus Atlantica Extract), izvleček limonske trave (Cymbopogon Citratus Extract), izvleček poprove mete (Mentha x Piperita Extract), eterično olje geranije (Pelargonium Graveolens Oil), eterično olje bora (Pinus Silvestris Oil)
Pred uporabo pretresi!

dest. voda

glicerol: vlaži kožo in pospešuje regeneracijo

Bazilika:  Uravna izločanje maščobe in odganja klope in komarje

Timijan: odganja klope ter deluje protibakterijsko

Atlantska cedra: poživi prekrvavitev

Limonska trava: uravnava izločanje loja in odvrača insekte

Poprova meta: poživi kožo, hladi in odvrača insekte

Za zunanjo uporabo, hrani na temnem in hladnem mestu. Pazi, da ne pršiš po sluznici! Pred uporabo testiraj na malem delu kože, če se pojavi rdečica izperi in prenehaj z uporabo. Ne pušča sledi na oblačilih.

X
0

Vaša košarica