Bio pecilni prašek za peko z naravnim vinskim kamnom (3x17g)

1,28 

Prvi bio prašek za peko z naravnim vinskim kamnom in brez fosfatov. Vinski kamen nastaja naravno pri proizvodnji vina. Bio prašek za peko Biovegan testu podeli rahlo strukturo in je primeren za pripravo vseh vrst krhkega testa, kolačev iz umešanega testa, kruhkov, piškotov, biskvitov, vafljev.

Sestavine: koruzni škrob*, sredstvo za uravnavanje kislosti: monokalijev tartat (naravni vinski kamen 24,7%), sredstvo za vzhajanje: natrijev bikarbonat (natron). *iz kontrolirane biološke pridelave.

Neto količina: 3x17g

Na zalogi

Šifra: PecVINk51BT Kategorije: , ,

Opis

Recept za rožičev marmornati kolač: Zmešajte 300 g moke, 150 g sladkorja, 1 vrečko bio praška za peko z naravnim vinskim kamnom in ščep soli. Dodajte 200 ml ovsenega ali mandljevega mleka in 100 g stopljene margarine. Polovico testa vlijte v pomaščen model, med drugo polovico primešajte 2 žlici Biovegan rožičevega prahu. Temno testo vlijte v model in z vilico oblikujte marmorni vzorec. Pecite v predhodno ogreti pečici pri 160°C pribl. 50 minut. Pustite, da se ohladi v modelu.

X
0

Vaša košarica