Opis
Sestavine: koruzni škrob, inulin, fruktoza, zgoščevalci: E412, E464, Psyllium v prahu, pivski kvas, arome
Proizvajalec: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Država porekla: Italija
Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Opomba: Lahko vsebuje sledi jajc, mleka, soje in oreščkov.
Način priprave:
2. Mešajte 5 minut, dokler ne dobite gladkega testa. Testo postavite v dobro naoljeno skledo in pustite, da vzhaja.
3. Testo nato postavite na delovno površino, ki ste jo pred tem posuli z moko in ga oblikujte.
4. Kruh ali pecivo: naredite kruh ali žemljice enake velikosti in jih položite na papir za peko v pekač. Pokrijte z vlažno krpo in pustite, da testo vzhaja. Pecite v peči pri 190°C 20-25 minut.
6. Pizza: testo razvlecite po pekaču, pekač pred tem namažite z oljem. Pokrijte ga z vlažno krpo in pustite, da vzhaja. Nato dodajte sestavine po želji in pecite v pečici pri 220°C približno 20-25 minut.