Smo podjetje, ki sodobnega človeka spodbuja k zavedanju, da je eno z vsem in da mu stara tradicionalna znanja ponujajo trajne, celovite rešitve za vse njegove potrebe in razvoj. 

Trdno verjamemo v stalno učenje. Ker smo v nadvsem hitrem in zanimivem času evolucije, napredek sodobne družbe vidimo tudi v boljšem medgeneracijskem in medkulturnem sodelovanju med nami. Skozi svoja spoznanja o enosti vsega in s povezovanjem z Vami ustvarjamo sodobno etično skupnost. 

Pri izboru izdelkov, storitev in naših partnerjev zavestno sledimo načelom pravične trgovine, le tako lahko zagotavljamo čisto energijo izdelka/storitve vse od proizvajalcev pa do končnih uporabnikov. Vsakodnevno stremimo k temu, da s svojo poslovno prakso omogočamo pošteno plačilo vsem ljudem vključenim v proces izdelkov in storitev. Hkrati je naša osebna in poslovna praksa trajnostno in etično naravnana do živali, narave in okolja nasploh.

Dolgoročna vizija ETNOBOTANIKE je ustvariti in ponuditi naslednjim genaracijam mednarodno vzpodbudno in etično podjetniško okolje za povezovanje starih tradicionalnih znanj in novodobnih podjetniških idej. 

X
0

Vaša košarica