Zakaj so izdelki s kmetije Klepec zate najboljši, kar jih lahko najdeš?

Na kmetiji Klepec verjamemo v trdo delo in kvalitetne izdelke. Tako delamo od prvega dne in takšen je naš način. Verjamemo v naravo in ji dajemo prednost pred industrijskim. Vedno. Verjamemo v pravo hrano, saj si pravo hrano zasluži prav vsak izmed nas! In ker je tako prav. 

Kmetija, ne preprodajalci. 

Smo družinska kmetija, kar pomeni, da nas vodijo družinske vrednote in ne zgolj profit.
Tako kmetujemo že od tistega sončnega dne, ko je gospodar Jože pred več kot 45 leti začel z vodenjem kmetije. Posel vodimo ‘po naše’. Odločitve tehtamo za hrastovo družinsko mizo, z visoko kvaliteto izdelkov na prvem mestu.
Naše odločitve sprejemamo v želji po izvrstni surovini iz katere lahko mi naredimo nadpovprečno dobre izdelke, vi pa pripravite slastne jedi.
In to se ne bo spremenilo!

Resnično hladno stisnjena olja, ne strup v preobleki 

Stiskanje olj nad telesno temperaturo je nenaraven način pridelave olja. Je strup za telo v preobleki. Stiskanje olj pod temperaturo 32 °C je pravi način.
Naša olja pri stiskanju ne presežejo 32 °C. Ne zgolj zato, ker so tako telesu najbolj koristna in najboljšega možnega okusa. Tudi zato, ker je to edini pravi način. Najboljše kar je možno narediti in iz odličnih sestavin!

Iz zrnja letošnje letine, ne iz zaprašenih večletnih skladišč 

Kupovanje in mletje poceni žit iz zalog ni pravi način. Uporaba zrnja letošnje letine je pravi recept za kvaliteto.
Kupovanje žit iz Madžarske in Romunije ni naš način dela. Ponosni smo, da naša žita zrastejo tu, na njivah ob reki Kolpi.

100% moke

Ajdova moka je narejena zgolj iz ajdovih zrn. Nobene potrebe, da bi jo pri mletju mešali z drugimi mokami. 
Ajdo znamo prav tako dobro pridelati kot npr. pšenico. Ker so letine dobre, ni prav nobene potrebe, da bi vam v ajdovo moko zamešali še kakšno drugo sestavino. Enako velja seveda za vse druge vrste mok.

Vsak teden sveže zmlete moke

Sprotno mletje mok v mlinu na kamen najbrž ni najbolj učinkovit način za porabo našega časa. Je pa način kako vi dobite moke najvišje kakovosti. 
Za nas to predstavlja edini pravi način. Verjamemo, da je vredno našega truda, zato da moke ohranijo kar največ hranil in da vi iz njih lahko naredite dobrote najboljšega okusa.

Družinske vrednote brez kompromisov

Mi ne hodimo zgolj v službo, delo na kmetiji je naše življenje. 
Ata Jože skrbi, da se dosledno držimo pravih vrednot in da ideje o nadaljnjem razvoju ne dobijo prevelikih kril prehitro. Je hišni gospodar v pravem pomenu besede.
Mama Dragica drži tri vogale pri hiši, je tista s katero se na kmetiji najraje pogovorite in je neusahljiva zakladnica znanja.
Sin Tone je pridna mravljica, ki neprestano išče izboljšave in bo rešitev za nastali problem poiskal, pa tudi če bo moral za to preiskati pol sveta.
Sin Jože je človek neizmernih razvojnih idej. Vedno ima v glavi načrte za nove izdelke, sicer bi mu delo postalo preveč dolgočasno. Je neizprosni zagovornik stalne kvalitete.
Snahi Maja in Mojca skrbita za najmlajšo generacijo in za učinkovito podporo obeh sinov.

 

X
0

Vaša košarica