Brezplačna analiza telesa in vitaminski test

Se želite prijaviti na brezplačen pregled?

Polja, označena z * so obvezna!

Izpolni spletni obrazec in si rezerviraj svoj termin za brezplačno analizo telesa, vitaminsko-mineralni test in strokovno svetovanje v naši trgovinici!

Željeni termin*

4 + 6 =

 


Človeško telo je skupek ogromnega števila celic, ki stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo. Celice se stalno obnavljajo s pomočjo delitve. V telesu odraslega človeka se deli 25 milijonov celic na sekundo, krvne celice se vedno obnavljajo in sicer s hitrostjo 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju ter zato stalno oddajajo elektromagnetne valove.

Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeško telo predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetni valovi, ki jih celice oddajajo se razlikujejo glede na stanje v človeškem telesu, kot so zdravje, okrnjeno zdravje in bolezen. Če lahko s pomočjo bioresonančnih impulzov prepoznamo te elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa.

Na ta način lahko ugotovimo, kateri organi so bolj rizični in z nasveti lahko posvetite več pozornosti prav tem organom. Na vitaminskem testu dobite jasno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje ter katere snovi morate vnesti v vaše telo, da bo lažje in bolje delovalo. Strokovnjaki vam svetujejo tudi glede tekočine, gibanja in prehrane ter glede prehranskih dopolnil. V kolikor se stranke odločijo za nabavo in koriščenje nudimo tudi brezplačne kontrole.

Velikokrat potrebujemo samo nekaj malega, vendar si ne moremo pomagati, če ne vemo, kaj to je.

Testiramo vam:

Ožilje, Krvni sladkor, Oči,
Želodec in prebavni trakt, Pomankanje mineralov, Vezivno tkivo,
Jetra, Pomankanje vitaminov, Maščobe,
Žolč, Aminokisline, Pretok energij,
Trebušna slinavka, Koencim, Srce in možgani,
Ledvica, Imunski sistem, Kri,
Pljuča, Žleze z notranjim izločanjem, Ginekološke težave,
Možgani in živčevje, Toksini, Prostata,
Bolezni kosti, Težke kovine, Prsa,
Mineralna kostna gostota, Zakisanost, Moške funkcije,
Revmatske bolezni kosti, Alergeni, Menstruacija,
Status kosti, Koža, Sperma.

Na podlagi vaših rezultatov boste prejeli priporočila, katera prehranska dopolnila bi bila najboljša za vas! Prisrčno vabljeni!

X
0

Vaša košarica